Wij sponsoren verschillende organisaties en instellingen. Hieronder ziet u de organisaties die wij sponsoren.

logo siem

 

Onder andere Vrienden van Siem sponsoren wij in de strijd tegen kanker. Wij doen al hun drukwerk tegen redelijke prijzen. Daarnaast schenken wij regelmatig waardebonnen bij hun evenementen.  Voor alle informatie over verwijzen u naar www.vriendenvansiem.nl.

Hondenvoer dat over de datum raakt schenken we aan de stichting SOS-STRAYS. De stichting heeft als doel het verbeteren van het welzijn van de kansloze asieldieren waar niemand om geeft behalve een paar zeer gemotiveerde doch van hulp verstoken dierenvrienden. 

Tafeltennisvereniging SMASH ‘76 http://www.smash76.nl/ , hier kunt u hen vinden

v.v. WHS voetbalvereniging WHS wordt ook gesponsord met een pakket bestaande uit: 1 reclamebord 1 advertentie in clubblad De Schakel Shirtsponsor van 1 pupillenteam.

Hart tot Hart

Onderstaande groep dragen wij een warm hart toe en roepen dan ook iedereen op hun steentje daaraan bij te dragen. Inmiddels hebben wij geconstateerd dat het allemaal goed terecht komt. Het gaat niet naar verkeerde adressen, er blijft niets aan de strijkstok hangen en het zijn allemaal situaties waarin ze door overmacht, in ieder geval niet door hun eigen schuld, in verzeild zijn geraakt.

Onze bijdrage is dat we hoognodige dierenbenodigdheden schenken met als doel dat gezinnen waarbij het water tot aan de lippen staat, hun huisdieren kunnen behouden om zodoende die levensvreugde te kunnen behouden. Wat is er n.l. mooier dan een huisdier te bezitten die jou echt nooit in de steek laat, je nooit belazerd en je troost en vreugde geeft op momenten wanneer je die nodig hebt. Dat kunnen we toch niet toelaten! Het fijne weten we er verder niet van maar laten we hopen dat b.v. hondenbelasting door de gemeente kwijtgescholden wordt aan de doelgroep van onderstaande stichting.

Wij van de groep van Hart tot Hart helpen mensen uit Tholen die om welke reden dan ook in de financiële problemen zijn gekomen aan basisbehoeften zoals bijvoorbeeld levensmiddelen, kleding en meubelen. Mede door de crisis leven veel mensen rond de armoedegrens en door giften van onze medemensen kunnen we de mensen helpen, zodat de kinderen niet meer met een lege maag naar school hoeven. Dat er een keer iets extra’s kan komen voor een verjaardag of Sinterklaas. Dat ieder kind kan trakteren op school. Ook wonen er soms dieren bij de mensen en ook die lijden soms honger. En ook voor deze trouwe vriendjes zoeken we hulp in de vorm van donaties van dierenvoer. Mensen kunnen zich via Facebook bij ons aanmelden en zo kunnen ze hun hulpvraag bij ons melden, eventueel ook anoniem.  We proberen te helpen waar we kunnen, maar de nood is groot en lijkt ook steeds groter te worden. Dus iedere hulp is meer dan welkom!